10-11 Eylül 2018 tarihleri arasında yedek listede bulunup,  Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürlüğüne faksla veya şahsen dilekçe ile başvuran adaylar, puan sıralamasına göre listelenmiştir.

Listelerde kayıt hakkı kazanan adaylar 12-14 Eylül 2018 tarihleri arasında mesai saatlerinde kesin kayıtlarını yaptıracaklardır.

Çeşitli sebeplerden dolayı tekrar açık kalan kontenjanlar 14 Eylül 2018 tarihinde mesai saatinin sonunda  ilan edilecektir. Açık kalan bu kontenjanlar için 10-12 Eylül tarihleri arasında dilekçeyle Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokuluna müracaat eden ve yedek listeden bulunan adaylar puan sıralamasına göre ilan edilecektir. Bu adayların kesin kayıtları 17-18 Eylül tarihleri arasında yapılacaktır.

Öğretmenlik Erkek Liste Yedek İlan

Öğretmenlik Bayan Liste Yedek İlan