Afyon Kocatepe Üniversitesi Özel Yetenek Sınav Kılavuzunun 4. sayfasında ki öğrenci kontenjanlarında belirtildiği gibi” Bayan öğrenci kontenjanına yeterli aday seçilmediği takdirde kontenjanlar erkek adaylar arasından, Erkek öğrenci kontenjanına yeterli aday seçilmediği takdirde kontenjanlar Bayan adaylar arasından özel yetenek sınavı yerleştirme puan sıralamasına göre tamamlanacaktır. Engelli aday ve milli sporcu kontenjanının dolmaması durumunda ise normal adaylar arasından özel yetenek sınavı yerleştirme puanı sıralamasına göre kontenjan tamamlanır” ifadesine göre Antrenörlük Eğitimi ve Rekreasyon Bölümlerinin bayan öğrenci kontenjanları açık kaldığı için buradaki kontenjanlar erkek adaylar arasından tamamlanmıştır.

2018-2019 Öğretmenlik Bölümü Sınav Sonuçları Erkekler Asil ve Yedek Liste

2018-2019 Öğretmenlik Bölümü Sınav Sonuçları Bayanlar Asil ve Yedek Liste

2018-2019 Antrenörlük Eğitimi  Bölümü Sınav Sonuçları Erkekler Asil ve Yedek Liste

2018-2019 Antrenörlük Eğitimi  Bölümü Sınav Sonuçları Bayanlar Asil  Liste

2018-2019 Rekreasyon Bölümü Sınav Sonuçları Erkekler Asil ve Yedek Liste

2018-2019 Rekreasyon Bölümü Sınav Sonuçları Bayanlar Asil Liste

Kesin Kayıtlar

Tüm Bölümlerin kesin kayıt işlemleri Ahmet Necdet Sezer Kampüsü Karşısında bulunan Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu öğrenci işleri bürosunda yapılır.

Tüm bölümler için asil listede sınavı kazanan adayların kesin kayıtları 05 Eylül 2018 çarşamba günü saat 08.30 da başlayacak ve 07 Eylül 2018 Cuma günü saat 17.30’da sona erecektir.

07 Eylül 2018 cuma günü 17:30’dan sonra tüm bölümlerde açık kalan kontenjanlar ilan edilecektir.

Açık kalan bu kontenjanlara 10-11 Eylül 2018 tarihleri mesai saatleri içerisinde yedek listede bulunup kayıt yaptırmak isteyen adaylar, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürlüğüne faksla veya şahsen dilekçe ile başvuracaklardır. (Faks ile başvuranlar dilekçelerinin ulaştığını telefon ile teyit etmelidirler. Sorumluluk adayların kendilerine aittir).

Tüm bölümler için 11 Eylül 2018 Salı günü, dilekçe ile başvuran yedek adaylar arasından en yüksek puandan en düşük puana doğru kesin kayıt yaptırmaya hak kazanan adaylar ilan edilecektir. Bu adaylar 12- 14 Eylül 2018 tarihleri arasında mesai saatlerinde kesin kayıtlarını yaptıracaklardır.

İlanlarda belirtilen tarihlerde başvuru veya kesin kayıt yaptırmayan adaylar, kayıt hakkından feragat etmiş sayılır ve hiçbir şekilde kayıt hakkı talep edemezler.

16 Ağustos 2018, Perşembe 9397 kez görüntülendi