YÜZ YÜZE YAPILMASI PLANLANAN UYGULAMALI DERSLER HAKKINDA DUYURU

Fakültemiz 2020-2021 Eğitim-Öğretim yılı Güz ve Bahar dönemlerindeki yapılamayan  uygulamalı derslerin, Temmuz ve Ağustos aylarında yüz yüze yapılması şeklinde senota kararı alınmıştı.

Günümüzdeki Pandemi şartları göz önünde tutulduğunda, her üç bölümde de mezun pozisyonunda bulunan öğrencilerimizin, güz ve bahar yarıyıllarına ait yapılamayan uygulamalı derslerin uzaktan eğitim sistemi ile TEMMUZ ayı içerisinde yapılması ve ara sınıflardaki öğrencilerimizin güz ve bahar yarıyıllarına ait yapılamayan uygulama derslerinin ise EYLÜL ayının ilk üç haftası içerisinde yüz yüze yapılması planlanmaktadır.

Konuyla ilgili detaylı bilgi ve mezun pozisyondaki öğrenciler için ders programı. Fakültemiz Web sayfasından duyurulacaktır.

17 Haziran 2021, Perşembe 728 kez görüntülendi